Rugby / ”U” a învins Steaua în Cupa Regelui

Ionuţ Mazăre (foto, la balon) a înscris toate punctele Universităţii Cluj în victoria (scor 15-12) cu Steaua, din Cupa Regelui / Foto: Dan Bodea

Echipa masculină de rugby a CS Universitatea Cluj a învins, sâmbătă, cu scorul de 15-12, formația Steaua București, într-un meci din cadrul etapei a II-a a Cupei Regelui, cea mai nouă competiție internă din rugby-ul românesc. ”Eroul” partidei a fost Ionuț Mazăre, jucătorul clujean reușind toate punctele pentru Universitatea. Mazăre a transformat un eseu de penalitate, a înscris un eseu (netransformat) și a mai punctat odată din lovitură de pedeapsă.

Pentru Universitatea Cluj acesta a fost meciul de debut în noua competiție, ardelenii neavând meci în etapa inaugurală. În Cupa Regelui, cele 6 echipe participante în SuperLiga Națională au fost împărțite în două grupe, meciurile urmând a se juca tur-retur. ”U” Cluj face parte din Grupa B alături de CSA Steaua București și CSM Știința Baia Mare.

În etapa următoare alb-negrii vor evolua în deplasare pe terenul vicecampioanei României, Știința Baia Mare. Conform regulamentului, Primele două clasate se califică în semifinale, care vor avea loc pe 21 august, în timp ce finala se va juca în data de 5 septembrie pe Stadionul Național Arcul de Triumf. Trofeele vor fi oferite de către Casa Regală a României.

Distribuie:

Postaţi un comentariu