Rugby / SuperLiga rămâne în 7 echipe, Stejarul s-a retras

Rugbyştii de la Stejarul Buzău au promovat în premieră în SuperLiga Naţională, dar nu au apucat să joace niciun meci, echipa fiind desfiinţată cu o lună înaintea startului noului sezon

Ediţia 2014 a SuperLigii Naţionale de rugby va porni la drum cu doar 7 echipe, după ce, vineri, oficialii formaţiei Stejarul Buzău au anunţat că retrag echipa din campionat. Conform preşedintelui executiv de la Stejarul, Vasile Niţă, această grupare este practic defiinţată.

Stejarul Buzău a promovat în Superligă la finalul sezonului trecut însă, din cauza problemelor financiare conducătorii clubului au decis să le dea drumul jucătorilor să-şi caute alte echipe.Nu mai puţin de şapte jucători din Tonga urmau să vină săptămâna viitoare la Buzău.

Echipa din Buzău avea programat un meci amical cu Universitatea Cluj, în cadrul stagiului de pregătire pe care universitarii îl vor efectua la Bucureşti, în perioada 5-13 martie. Stejarul va continua să activeze doar la nivel de juniori. Astfel, la startul ediţiei 2014 a SuperLigii Naţionale se vor alinia ”U” Cluj, CSM Ştiinţa Baia Mare, RCM Timişoara, Steaua, Dinamo, CSM Bucureşti şi Farul Constanţa.

Distribuie:

Postaţi un comentariu