Rugby / Ştiinţa Baia Mare îşi respectă statutul de “favorită”

CSM Ştiinţa Baia Mare a trecut la pas de Stejarul Buzău şi aşteaptă tragerea la sorţi pentru sferturile Cupei României la rugby

Știința Baia Mare s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României la rugby, după ce a surclasat RC Stejarul Buzău, cu scorul de 56-5, într-un meci din optimile competiţiei. Nou promovată în SuperLiga Naţională, RC Stejarul Buzău, a înscris punctele de onoare printr-un eseu realizat de Buzea în repriza a doua.

Ştiinţa Baia Mare este deţinătoarea trofeului şi are ca obiectiv un nou succes în Cupa României. “Noi avem ca obiectiv câștigarea cupei, motiv pentru care ne-am mobilizat. Referitor la acest meci am fost profund impresionat de echipa din Buzău, este o echipă tânără, ambițioasă, care joacă un rugby de calitate. Cred că se vor descurca bine în Superligă”, a declarat managerul echipei maramureşene, Vasile Lucaciu.

CSM ştiinţa Baia Mare a evoluat în această partidă fără cinci jucători de bază convocaţi la echipa naţională pentru meciul test dintre România şi Tonga, câştigat de “stejari” cu scorul de 19-18.

Distribuie:

Postaţi un comentariu