RUGBY / Sezon terminat pentru Ciaparii

Mijlocașul Universității Cluj, Eduard Ciaparii, s-a accidentat în meciul cu Dinamo și va rata finalul campionatului / FOTO: Dan Bodea

Sportivul a suferit o întindere a ligamentului colateral intern, la genunchiul stâng și va rata finalul sezonului.

Doar 10 minute a prins în teren Eduard Ciaparii (foto, la minge) în confruntarea cu marea rivală Dinamo București. În minutul 71 al meciului clujeanul a fost placat din lateral de unul dintre adversari, pe piciorul de sprijin și a fost transportat de urgență la spital pentru investigații de specialitate.

 

Diagnosticul medicilor este întindere a ligamentului colateral intern de gradul I, astfel că, rugby-istul nu va mai prinde niciun meci din actualul sezon competițional. Cinci săptămâni este perioada de recuperare prescrisă de staff-ul medical. Eduard Ciaparii este al treilea sportiv din lotul universitarilor care ratează finalul de campionat, după Radu Pralea și Andrei Diaconu, care au fost operați în urmă cu o săptămână, tot din cauza problemelor la ligamente.

 

Universitatea Cluj mai are de disputat un singur meci în cadrul sezonului regulat, peste două săptămâni, la Timișoara, cu campioana en-titre RCM. După această etapă SuperLiga Națională de rugby își va derula fazele play-off, respectiv play-out, iar în toamnă vor avea loc meciurile din Cupa României.

Rezultate, etapa a XII-a, în SuperLiga Națională:
Știința Baia Mare – Farul Constanța 33-3
RCM Timișoara – CSM Olimpia București 61-0
”U” Cluj – Dinamo 13-17.
Etapa viitoare Universitatea Cluj stă.

Distribuie:

Nu există Comentarii

  1. cineva says:

    o poza mai clara nu aveati?

Postaţi un comentariu