Rugby / România – Spania, duel cu repetiţie pe Cluj Arena

Reprezentativele de rugby ale României și Spaniei s-au întâlnit și anul trecut la Cluj, în drumul ”Stejarilor” sore Cupa Mondială din Anglia / Foto: Dan Bodea

Echipele naţionale de rugby ale României şi Spaniei se întâlnesc, sâmbătă, într-o partidă găzduită de Cluj Arena, în cadrul Rugby Europe Championship. Întâlnirea dintre cele două reprezentative tinde să devină o tradiţie în Cluj-Napoca, oraş care a găzduit şi precedenta confruntare dintre „Stejari” şi iberici, în februarie 2014, într-un meci contând pentru calificarea la Cupa Mondială din Anglia.

„Este o competiţie europeană pe care ne+am propus să o câştigăm. Ştim că Spania a crescut mult în valoare, dar şi noi avem o echipă valoroasă, care în această toamnă va fi prezentă la Cupa Mondială, iar meciuri de această factură sunt teste extrem de utile”, a declarat şeful Federaşiei Române de Rugby.Haralambie Dumitraş.

Căpitanul „Stejarilor”, Mihai Macovei, a întărit afirmaţiile preşedintelui FRR şi a făcut un apel către suporteri să meargă în număr cât mai mare la meci. „În fiecare an ne propunem să cucerim acest trofeu şi suntem gata să oferim spectacol publicului care va veni la stadion. Ne dorim o asistenţă cât mai numeroasă, să ne bucurăm împreună de o nouă victorie”, a spus Macovei. Meciul dintre România şi Spania este programat, sâmbătă, de la ora 15.00, pe Cluj Arena.

Distribuie:

Postaţi un comentariu