Rugby / Primul succes internaţional

În primul meci internaţional disputat de CS Mănăştur, rugby-ştii româno-francezi s-au impus fără emoţii în faţa formaţiei Budapest Exiles / Foto: Dan Bodea

Rugby-știi de la CS Mănăștur au câștigat categoric prima partidă internațională din scurta lor existență. Sâmbătă, 7 martie, în Parcul Sportiv “Iuliu Hațieganu”, echipa româno-franceză a Clujului s-a impus cu scorul de 38-0, în fața formației Budapest Exiles.

Acest meci face parte dintr-o serie de trei partide amicale care urmează să se dispute anual între cele două formații. Echipa care câștigă două dintre cele trei meciuri va intra în posesia trofeului “Matthias Corvin”, ce va fi realizat de studenții de la Universitatea de Artă și Design din Cluj-Napoca.

La partida din Parcul Sportiv ”Iuliu Hațieganu” au asitat și selecționerul echipei naționale de rugby a României, Lynn Howells, dar şi managerul echipei ”U” Cluj, Bogdan Cantor. În deschiderea meciului dintre echipele masculine ale CS Mănăştur şi Budapest Exiles, au evoluat echipele feminine de rugby al Universităţii Cluj şi a clubului din Budapesta.

Clujencele s-au impus fără emoţii, iar la final au fost răsplătite de rugby-ştii de la Mănăştur care le-au oferit flori, cu ocazia zilei de 8 martie.

Distribuie:

Postaţi un comentariu