Rugby / De Dragobete rugbyştii scot la cină fete

Una dintre superterele echipei naţionale de rugby a României va savura calificarea Stejarilor la Cupa Mondială alături de Alex Mitu, de Dragobete

Începutul de an 2014 este plin de evenimente pentru rugbyştii echipei naţionale a României. De ziua Unirii Principatelor Stejarii şi-au lansat noul echipament de joc, înobilat cu simboluri străvhechi româneşti. Au urmat victoriile cu reprezentativele similare ale Portugaliei (24-0, pe Cluj Arena) şi Rusiei (34-3, în deplasare).

Urmează meciul cu Spania, programat sâmbătă, 22 februarie, contra Spaniei, după care o norocoasă suporteră va cina alături de Alex Mitu, pe 24 februarie, atunci când se sărbătoreşte Dragobetele. Doamnele şi domnişoarele care vor să petreacă o seară alături de Alex Mitu trbuie să intre pe pagina de facebook a Federaşiei Române de Rugby, să lase un mesaj, iar vineri, 21 februarie, va fi efectuată tragerea la sorţi pentru desemnarea câştigătoarei.

Anul trecut rugbyştii de la Universitatea Cluj au fost actorii unei acţinui similare, ieşind într-un Mall unde, de Dragobete, au pupat fete. De un singur lucru trebuie să ţină cont pretendentele la cina româneacsă alături de rugbystul echipei naţionale, trebuie să aibă minimum 18 ani împliniţi.

Distribuie:

Postaţi un comentariu