Rugby / Apjok destabilizează Universitatea înaintea semifinalei de Cupă

Absenţa lui Răzvan Ailenei (foto, la minge) ar putea cântări enorm în semifinala de Cupa României dintre "U" şi Ştiinţa Baia Mare

Rugby-iştii de la Universitatea Cluj impun respect. De acest lucru s-au convins oficialii universitarilor care au rămas fără unul dintre cei mai importanţi jucători, Răzvan Ailenei, tocmai înaintea semifinalei din Cupa României cu CSM Ştiinţa Baia Mare.

Ignorat de staful echipei naţionale de rugby a României, pentru meciurile cu Tonga şi Canada, sportivul de la “U” a fost convocat surprinzător pentru amicalul de la sfârşitul săptămânii cu reprezentativa Insulelor Fiji.

Apjok “l-a vrut” la naţională
Răzvan Ailenei este unul dintre cei mai buni jucători din SuperLiga Naţională a României şi o prezenţă constantă la acţiunile “stejarilor” însă, în ultimele luni a fost mai mereu lăsat în afara listei celor selecţionaţi. Subit, atrenorul secund al echipei naţionale de rugby a României, Eugen Apjok, nimeni altul decât tehnicianul vicecampioanei Ştiinţa Baia Mare, şi-a amintit de semifinala din Cupa României dintre “U” şi echipa sa de club şi a decis să-l convoace pe Ailenei.

Aceasta este doar una dintre şicanele cu care oficialii maramureşeni încearcă să destabilizeze gruparea universitară. “Pentru noi este o mândrie ca jucătorii de la Universitatea să evolueze la echipa naţională a României şi niciodată nu ne-am opus acestor convocări, dar e ciudat că tocmai acum l-au chemat pe Răzvan (Ailenei n.r.). Asta demosntrează că impunem respect şi teamă în rândul adversarilor. Mai întâi au refuzat să jucăm semifinala la Cluj, acum ni-l iau pe Ailenei”, a comentat managerul Universităţii, Lorin Cantor.

Distribuie:

Nu există Comentarii

  1. Andrei Zamfirescu says:

    Cam penibil articolul, in stilul fotbalistic de doi lei care ne-a dus la ratarea inca unei calificari. Nu se sufla un cuvant despre faptul ca baimarenii au multi jucatori la lot, mult mai multi decat U, deci ei sunt primii destabilizati. In al doilea rand, flankerul UCluj s-a aflat pe lista celor convocati inca de la primul anunt al lotului. Nu e nici o destabilizare, a fost convocat in locul capitanului Timisoarei care este accidentat dupa meciul cu Canada. O mizerie de articol si o atitudine rusinoasa din partea celor de la UCluj.

  2. george verdes says:

    extrem de penibila declaratia lui Cantor. nu face deloc cinste echipei “U” Cluj. imi pare rau ca am pierdut doua minute din viata citind aceasta mizerie!

Postaţi un comentariu