România – Polonia, în calificările pentru turneul final al Billie Jean King Cup 2022. Unde se joacă meciul

Foto: Dan Bodea

Echipele feminine de tenis ale României și Poloniei se vor înfrunta anul viitor în calificările pentru turneul final Billie Jean King Cup 2022, fosta Fed Cup.

Tragerea la sorți a avut loc sâmbătă, ocazie cu care s-a mai stabilit și că meciul va avea loc în perioada 15-16 aprilie 2022, în Polonia. România a fost cap de serie la tragerea la sorți, alături de alte opt naționale.

Echipa învingătoare va merge la turneul final al Billie Jean King Cup, unde vor fi prezente cele mai bune 12 naționale din tenisul feminin mondial. România a retrogradat din Grupa Mondială a Billie Jean King Cup în luna aprilie a acestui an, după 1-3 cu Italia, dar a fost reprimită în elită, după ce s-a creat un loc liber în calificările turneului final din 2022.

Celelalte partide din calificările pentru turneul final sunt: Franța – Italia, Germania – Kazahstan, Canada – Letonia, Australia – Sovacia, Spania – Olanda, SUA – Ucraina, Cehia – Marea Britanie și Belarus – Belgia. Echipele Rusiei și Elveției nu vor juca în calificări, acestea fiind finalistele ultimei ediții a Billie Jean King Cup.

Distribuie:

Postaţi un comentariu