Rugby: revanșă amânată pentru ”U” Cluj

Internaționalul Ionuț Dimofte a făcut un meci excelent împotriva lui Dinamo, dar ”U” a pierdut cu 13-17 / FOTO: Dan Bodea

Echipa masculină de rugby Universitatea Cluj a pierdut, sâmbătă, la limită, scor 13-17 meciul cu Dinamo, din cadrul etapei a XII-a a SuperLigii Naționale de rugby. Astfel, mult doritul succes în fața formației bucureștene continuă să se lase așteptat, ultima victorie a alb-negrilor datând tocmai de la începutul deceniului trecut.

Meciul a fost extrem de echilibrat și spectaculos, cei doi antrenori reușind să-și anticipeze reciproc desfășurările tactice. Bucureștenii au fost cei care au punctat primii, însă, echipa lui Bogdan Cantor a avut puterea să revină în joc, iar la pauză tabela de marcaj indica scor egal, 6-6. În partea a doua a meciului, în minutul 54, Cristian Podea a recuperat excelent balonul, l-a transmis lui Ionuț Dimofte (foto, la minge), iar internaționalul român l-a deschis perfect în banda stângă pe Ioan Teodorescu, care a sprintat irezistibil și a culcat balonul în terenul de țintă al oaspeților.

Autorul pasei decisive, Dimofte a transformat încercarea și Universitatea avea 13-6 pe tabelă. În ciuda echilibrului din teren, oaspeții au redus din diferență, prin Iordan, iar în minutul 70 Dragoș Vlasceanu a reușit și el un eseu, după o greșeală copilărească în defensiva universitarilor. Până la finalul jocului același Iordan, de la Dinamo, a reușit o nouă transformare a unei lovituri de pedeapsă și a închis tabela de scor, la 17-13 în favoarea echipe sale.

Vă invităm să vizionați mai jos o galerie foto din timpul meciului, realizată de fotoreporterul Dan Bodea:

[nggallery id=11]

[stextbox id=”custom” caption=”Alte rezultate”]În celelalte partide ale etapei a XII-a a SuperLigii Naționale de rugby, CSM Știința Baia Mare a învins Farul din Constanța, scor 33-3, iar campioana en-titre a României, RCM Timișoara, s-a distrat cu CSM București, de care a trecut cu scorul de 61-0. Steaua București a stat. În clasament RCM Timișoara continuă să conducă, cu 39 de puncte, urmată de Știința Baia Mare cu 37 și Steaua București cu 36 de puncte. Etapa viitoare, a XIII-a, Universitatea Cluj va sta.[/stextbox]

Distribuie:

Postaţi un comentariu