RALIU/ NRA în continuare pe prima poziție în clasamentul pe echipe din ERC Production Cup

Napoca Rally Academy își păstrează poziția de lideră în clasamentul pe echipe din ERC Production Cup, după Barum Czech Rally Zlin, etapa a opta din Campionatul European de Raliuri.

După doua zile pe asfaltul din Cehia, Napoca Rally Academy a pierdut doar 8 puncte în duelul cu echipa Renault pentru prima poziție în clasamentul ERC Porduction Cup. „Știam că Barum Rally va fi o provocare dificilă pentru noi, experiența într-o astfel de etapă fiind crucială. A plouat în ambele zile, ceea ce ne-a îngreunat și mai mult misiunea”, a spus Marco Tempestini într-un comunicat de presă.

Pentru Simone Tempestini etapa din Cehia a fost una extrem de importantă în procesul acumulării de experiență . Juniorul NRA a fost mai rapid în prima zi decât Marco Tempestini și ar fi putut obține un rezultat mai bun dacă în final nu ar fi fost nevoit să abandoneze din cauza unor probleme la cutia de viteze.

„A fost un raliu foarte dificil, dar care mi-a plăcut mult. E greu să mergi în același ritm cu piloții locali aici, dar tocmai de aceea încercam să participăm la cât mai multe etape anul acesta. Este important pentru noi să adunăm cât mai multă experiență pe suprafețe diferite pentru a putea crește de la o etapă la alta. Îmi pare rău însă că nu am putut aduna puncte pentru echipă aici”, a mărturisit Simone Tempestini.

Obiectivul piloților Napoca Rally Academy este să rămână pe prima poziție în clasamentul pe echipe din ERC Production Cup până la finalul sezonului și după etapa din Cehia au un avans de 80 de puncte față de echipa Renault Sport.

„Pentru noi a fost important să adunăm cât mai multe puncte aici în duelul cu piloții Renault, ceea ce am și reușit. Vom continua programul nostru în ERC și sunt sigur că vom reuși să câștigăm primul titlu la echipe din ERC Production Cup”, a încheiat Marco Tempestini.

Distribuie:

Postaţi un comentariu