Radu Constantea e noul președinte interimar la FC Universitatea Cluj

Clubul de fotbal FC Universitatea Cluj a avut președinte-suporter preț de câteva zeci de ore. Vincențiu Vereș a fost pus pe făraș de primarul Emil Boc.

Radu Constantea este fostul și noul președinte al clubului de fotbal Universitatea Cluj. Deși a refuzat ideea de a reveni în fruntea clubului ”Șepcilor roșii”, fostul număr 1 al Universității a fost obligat să preia interimatul până la numirea unui om pe placul finanțatorului principal, primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc.

Vincențiu Vereș a fost propunerea pentru poziția de președinte al FC Universitatea Cluj a rectorului Universtității Babeș-Bolai Cluj-Napoca, Daniel David. A primit unanimitate de voturi, 33, din partea membrilor Consiliului de Administrație al UBB, dar a fost pus pe făraș de primarul Emil Boc.

Vereș urma să-l înlocuiască în funcție pe Constantin Răduță, omul uns în fruntea clubului de primarul Boc și CA al UBB în aprilie acest an. Între timp lucrurile au luat o turnură neașteptată, în sensul că primarul Emil Boc nu a agreat ideea ca un suporter să devină președintele clubului și l-a numit pe Radu Constantea președinte interimar până când CA al UBB va face o propunere pe placul edilului.

Distribuie:

Nu există Comentarii

  1. "Totul ia timp… și timpul ia tot." says:

    Nu pot decat sa ma crucesc cand aud ce se intampla in culise la U Cluj. O minoritate din umbra trage sforile . Cine este aceasta minoritate?
    Cred ca la U Cluj pe linie sportiva lipseste total profesionalismul. Profesionalismul acela ferm care impunea si calitatea.La U a fost candva calitate de care s-a ales praful.Numai epigoni in jurul siglei lui U.La U se schimba presedinti slabi fara calitate cu altii si mai slabi si mai rai sau culmea se rotesc intre ei.Aminteam mai sus de Profesionalism. Ei bine sa fi profesionalist inseamna să cunoşti regulile, să fii pregătit şi capabil de a te reinventa în orice moment, să ştii ce se întâmplă in domeniul din care vrei să faci parte, să ştii cum eşti perceput şi ce aduci tu, ca profesionist, în proiectul din care faci sau vrei să faci parte.Astazi la U se face sport(fotbal) dupa ureche.Spiritul lui U care a fost mereu amintit nu mai exista.Profesorii de la UBB,rectori,decani,asistenti sunt afoni pe linie de sport.Important este ca au titlu academic si iau un ban de la o institutie superioara de invatamant. U CLUJ,a devenit un mit in care nu mai crede nimeni si face parte doar din cultura vremurilor trecute.

Postaţi un comentariu