Probleme pentru CFR! Cadu şi Rui Pedro nu au făcut deplasarea la Braşov

Cadu nu va juca la Braşov / Foto: Dan Bodea

Ricardo Cadu şi Rui Pedro nu au făcut deplasarea la Braşov. Cei doi s-au accidentat în jocul cu Pandurii şi au fost lăsaţi acasă de Petre Grigoraş. Ciprian Deac, în schimb, a fost inclus în lot şi are şanse mari să evolueze ca titular.

CFR vrea să spele ruşinea din campionat în Cupa României. Cu doar 10 puncte adunate în opt partide, feroviarii caută să se răzbune în faţa „stegarilor” conduşi de Alexandru Pelici, proaspăt instalat pe banca braşovenilor, după demiterea lui Aurel Ţicleanu. Ameninţaţi de conducere cu tăierea salariilor, clujenii sunt condamnaţi să câştige mâine seară. „Vom încerca să mai ştergem din imaginea proastă din ultima vreme. Nu am avut noroc la tragerea la sorţi, întâlnim o echipă solidă, dar sperăm să mergem mai departe. Am avut o discuţie cu jucătorii, au înţeles mesajul meu, sunt concentraţi şi sunt sigur că vor avea o altă atitudine. Şansele sunt egale, va fi un meci echilibrat, chiar dacă ei joacă pe teren propriu, iar noi nu am reuşit să marcăm în deplasare în acest sezon”, a declarat Petre Grigoraş.

Deac, iertat de Grig

Formaţia din Gruia se confruntă însă cu mari probleme de lot înaintea disputei cu echipa de sub Tâmpa. Ricardo Cadu şi Rui Pedro s-au accidentat în meciul cu Pandurii (1-1) şi nu au făcut deplasarea la Braşov. „Cadu resimte dureri la spate, el nu s-a antrenat cu echipa. Rui Pedro nu este nici el recuperat, de aceea am preferat să-l lăsăm acasă. El nu va juca nici la Ploieşti, pentru că este suspendat din cauza cumului de galbene. Sper ca cei care vor intra în locul lor să demonstreze că merită să joace la CFR”, a atenţionat tehnicianul „vişiniilor”, care l-a cooptat însă în lot pe Ciprian Deac: “Am încredere în el, îl apreciez foarte mult, e în stare să dea mult mai mult decât a arătat-o până acum”.

“O victorie ne-ar descătuşa”

Grigoraş nu se teme de o eventuală demitere a sa de la cârma feroviarilor în cazul unui eşec mâine seară. “Nu mi-am făcut probleme. E normal ca şefii să fie supăraţi, pentru că nu s-a reuşit o îmbunătăţire a jocului, iar rezultatele au lipsit. Nimeni nu mi-a dat de înţeles că aş putea fi demis, nu pun la suflet fiecare zvon apărut în presă. Sper să nu înşel aşteptările conducerii, dar nu pot de unul singur. Am nevoie de toată echipa, doar aşa putem să ne revenim. E şi un blocaj psihic în rândul jucătorilor. O victorie ne-ar descătuşa”, a subliniat Grigoraş.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu