Prezență efemeră pentru ”U” Cluj în Cupa României la volei masculin

Foto: Dan Bodea (arhivă)

Echipa masculină de volei Universitatea Cluj și-a încheiat parcursul în actuala ediție a Cupei României după mai puțin de o oră și jumătate de joc. ”U” a cedat în optimile competiției, scor 0-3 la seturi (19-25, 22-25, 23-25), în fața formației SCM Zalău.

Statutul de „gazdă” nu a contat prea mult pentru clujeni în întâlnirea cu echipa sălăjeană care s-a impus în minimum de seturi și o va întâlni în sferturile Cupei pe SCMU Craiova. Meciul a fost echilibrat, însă clujenii nu au știut să profite de puținele momente de superioritate pe care și le-au creat.

Cealaltă echipă clujeană, Unirea Dej, este calificată direct în faza sferturilor de finală, grație locului ocupat la finalul sezonului precedent. Unirea va întâlni, vineri, învingătoarea dintre Provolei Arad, singura echipă din eșalonul secund înscrisă în competiție, și CSU Brașov.

Semifinalele sunt programate, sâmbătă, 30 ianuarie, iar finalele duminică. Federația Română de Volei a luat decizia organizării Cupei României sub forma de turneu, în manșă unică, pentru a se evita pe cât posibil expunerea la infectarea cu coronavirus, dar și pentru a reduce cheltuielile generate de deplasări și costurile cu testele COVID-19.

Distribuie:

Postaţi un comentariu