Preliminarii CM / Încă un pas spre Cupa Mondială

După victoria, scor 34-29, în faţa Italiei, România este tot mai aproape de barajul de calificare la Campionatul Mondial de handbal masculin din Qatar

Echipa naţională masculină de handbal a României a învins, pe teren propriu, formaţia Italiei cu scorul de 34-29, într-un meci din Grupa a 2-a a de calificare din preliminariile Campionatului Mondial din 2015, din Qatar.

După un început slab de meci în care italienii au fost mai mereu la conducere, “tricolorii” au echilibrat disputa şi au intrat în avantaj la cabine, scor 20-13. În repriza secundă, România a reuşit să se distanţeze chiar şi la 9 goluri, însă, relaxarea din finalul jocului lea permis vizitatorilor să termine meciul la doar cinci goluri în urma României.

Pentru naţionala “tricoloră” a evoluat şi interul Flavius Cîmpean de la Potaissa Turda, clujeanul nereuşind să marcheze niciun gol în disputa cu Italia. În urma acestui rezultat România se menţine lider în clasamentul grupei, cu 10 puncte, urmată de Slovacia, cu 8 puncte şi Italia (2 p).

România va juca ultimul meci cu Slovacia, sâmbătă, 11 ianuarie, în deplasare. Pentru a se califica la baraj “tricolorii” nu trebuie să piardă la o diferenţă mai mare de opt goluri.

Distribuie:

Postaţi un comentariu