Potaissa Turda, neînvinsă în Liga Națională de handbal

Potaissa Turda are o victorie și un egal în primele meciuri din Liga Națională de handbal / FOTO Dan Bodea

Echipa masculină de handbal Potaissa Turda s-a impus cu scorul de 32-26, în deplasare, în fața formației Steaua București, în meciul disputat în cadrul etapei a II-a din Liga Națională de handbal. Succesul clujenilor vine după un alt rezultat excelent, obținut în prima etapă din noul campionat, când au remizat pe teren propriu, scor 28-28, cu Dinamo București. În meciul din Sala Floreasca din capitală, Potaissa a reușită să-și impună jocul în special grație evoluției portarului Varo, care a reușit să facă un meci foarte bun.

Astfel, la pauză Potaissa conducea de ja cu 21-12 și putea să abordeze în liniște partea a doua a meciului. Claudiu Dediu, fost component al Stelei, a marcat de șase ori pentru clujeni, în partea a doua a meciului și a adus liniștea în rândul coechipierilor săi.

Potaissa Turda a condus și la diferențe de 10 goluri, dar s-a relaxat în final și le-a permis gazdelor de la Steaua să reintre în joc. ”În ciuda victoriei nu sunt mulțumit de anumite lucruri. De exemplu în cea de a doua repriză am avut vreo 10 minute în care echipa a căzut psihic. E bine că ne-am revenit din acest șoc și că am reușit să ne impuem jocul până la urmă. ”, a spus antrenorul Potaissei, Horațiu Gal.

Distribuie:

Postaţi un comentariu