Potaissa Turda, la al 5-lea succes stagional. Clujenii se mențin în zona podiumului Ligii Naționale

Foto: Dan Bodea

Începută tocmai pe 10 septembrie, atunci când Dinamo a câștigat cu 46-37 meciul cu Universitatea Cluj, etapa a 7-a a Ligii Naționale de handbal masculin a programat restul partidelor din runda amintită, la sfârșitul săptămânii.

Meciul cap de afiș s-a disputat la Turda, între vicecampioana în exercițiu a țării Potaissa și CSM București, echipa Primăriei Generale a Capitalei, scor 29-27. Gazdele au început mai bine întâlnirea, dar bucureștenii, cu un lot echilibrat valoric, au reușit să țină aproape de trupa lui Horațiu Gal.

La pauză tabela indica scorul de 16-12 în favoarea galben-albaștrilor, dar victoria s-a conturat destul de greu. În repriza a doua oaspeții au forțat și au reușit să înscrie mai multe goluri decât Potaissa (într-o repriză), lucru extrem de rar întâlnit în acest sezon.

Clujenii s-au impus la două goluri diferență și rămân pe poziția a patra a clasamentului, la egalitate de puncte cu Steaua, echipa bucureșteană având, însă, un meci mai puțin disputat.

„A fost un joc echilibrat, contra unei echipe foarte puternice pe toate posturile. Vreau să felicit băieții fiindcă au respectat tot ce am lucrat în ultima săptămână la antrenamente. Apreciez în mod deosebit, modul în care au abordat meciul, modul în care au luptat. Chiar dacă am avut momente mai grele, am reușit să trecem peste ele”, a declarat antrenorul clujenilor, Horațiu Gal.

Szoke (6 goluri), Dumitriu (6), Thalmaier (4), Cîntec (3), A.Ghivil (3), Ghiță (2), Pop (2), Talas (2) și Dragas (1), au fost marcatorii Potaissei în disputa cu CSM București.

Distribuie:

Postaţi un comentariu