Potaissa Turda a răpus-o și pe HC Buzău

Foto: Dan Bodea (Arhivă)

Vicecampioana României la handbal masculin a câștigat cu 35-31 meciul disputat în deplasare cu HC Buzău, ultimul înaintea intrării în vigoare a noilor restricții care interzic prezența publicului la evenimentele sportive.

Echipa din Buzău este una dintre „victimele” preferate ale trupei lui Horația Gal. De la promovarea în primul eşalon, buzoienii nu au câștigat nici un meci în fața galben-albaștrilor și scenariul s-a repetat și duminică. În startul meciului Buzăul a avut iniţiativa şi, cu Sergio Barros principal marcator, s-a aflat în multe rânduri la conducere.

Asta până în minutul 21 când s-a consemnat pentru ultima oară egalitate pe tabela de scor, 10-10. Treptat-treptat, filmul s-a rupt şi Turda a preluat conducerea, pe care n-a mai cedat-o până la final. 13-10 au avut ardelenii la pauză, dar şi un avantaj maxim de 9 goluri, 29-20, cu 10 minute înainte de final.

În final clujenii nu au mai forțat având asigurată cea de a 6-a victorie stagională. Gazdele au preluat inițiativa și au mai redus din diferența. A fost o palidă consolare pentru gazde care rămân fără vreun succes în întâlnirile cu Potaissa.

Szoke (8 goluri), Vereș (6), Cîntec (4), Pințoiu (3), Thalmaier (3), Dragas (3), Dumitriu (2), Pop (2), Talas (1), A. Ghivil (1), Lazăr (1) și Totoi (1), au fost marcatorii Potaissei care va disputa următorul meci în Liga Națională abia pe 11 noiembrie, acasă, cu CSU Suceava.

Distribuie:

Postaţi un comentariu