Potaissa Turda a câștigat la Timișoara și revine în zona podiumului Ligii Naționale

Foto: Dan Bodea

Vicecampioana României la handbal masculin, Potaissa Turda, a câștiga, duminică, scor 35-26, meciul cu Politehnica Timișoara din cadrul etapei a 6-a a Ligii Naționale și cu 12 puncte acumulate au urcat pe poziția a patra a clasamentului.

Meciul de pe malul Begăi a fost controlat de la un capăt la altul de trupa lui Horațiu Gal, antrenorul clujenilor permițându-și luxul de a rula întregul lot deplasat la Timișoara.

Încă din primele minute galben-albaștrii au pus stăpânire pe joc și, dacă nu s-ar fi accidentat Cristi Ghiță, unul dintre cei mai buni handbaliști de la Potaissa, probabil victoria ar fi fost mult mai clară.

La pauză, Potaissa avea deja un avantaj de 6 goluri (14-20), iar acest lucru i-a permis lui Horațiu Gal să experimenteze în actul secund. Mult mai echilibrată, repriza a doua a fost adjudecată tot de clujeni care au arătat că rezultatele din ultimii ani nu sunt deloc întâmplătoare și că la Turda s-a construit o echipă extrem de puternică.

Dragas (6 goluri), Vereș (5), Thalmaier (5), Szoke (4), Dumitriu (4), Ghiță (3), Cîntec (3), Talas (2), Lazăr (1), Pop (1), C.Ghivil (1), au fost marcatorii echipei clujene. Etapa viitoare, Potaissa Turda va primi vizita formației CSM București, duminică, 17 octombrie.

Distribuie:

Postaţi un comentariu