Potaissa revine pe semicerc. Începe returul Ligii Naționale

Sursa foto: AHC Potaissa Turda/Facebook (arhivă)

Echipa masculină de handbal Potaissa Turda dispută, miercuri, primul meci oficial din noul an. Clujenii vor întâlni formația SCM Politehnica Timișoara, una dintre echipele bune ale campionatului.

La fel ca și în prima parte a sezonului în curs, toate meciurile etapei a 16-a, prima a returului, se vor disputa în cadrul unui turneu de tip bulă, găzduit de Sfântu Gheorghe. Competiția internă a fost întreruptă din 23 decembrie, în contextul desfășurării Campionatului Mondial de handbal (13-31 ianuarie), din Egipt.

Întrecerea internă se reia la jumătatea acestei săptămâni, cu Potaissa Turda pe locul 2, cu 36 de puncte, la 6 lungimi în urma liderului Dinamo și cu un avans de 3 puncte față de ocupanta locului 3, AHC Dobrogea Sud (33p).

Meciul dintre Potaissa și Politehnica Timișoara se va disputa în Sepsi Arena, miercuri, de la ora 18:25 și va putea fi urmărită în transmisiune directă pe canalul TVR1.

În alte partide se vor întâlni Dinamo – CSM Făgăraș, respectiv AHC Dobrogea Sud – CSM Bacău, echipele situate pe podiumul Ligii Naționale fiind, evident în aceste două cazuri, favorite.

Distribuie:

Postaţi un comentariu