Potaissa, neînvinsă şi după deplasarea de la Baia Mare

Foto: ursachipaul.ro

O nouă victorie pentru Potaissa Turda, echipă care, alături de HCM Constanţa şi Dinamo Bucureşti, rămâne neînvinsă după primele şase etape ale Ligii Naţionale de handbal. Elevii lui Horaţiu Gal s-au impus, sâmbătă, la Baia Mare, în faţa grupării HCM Minaur, cu scorul de 26-22 (13-11), după un meci echilibrat, decis însă de numeroasele greşeli din ofensiva gazdelor.

Pentru „minaurişti”, cel mai bun om de pe teren a fost Andrei Grasu, golgeterul partidei, cu 7 reuşite, în timp ce pentru oaspeţi, cele mai multe goluri au fost marcate de Marian (6), respectiv Pavel şi Adomnicăi (câte 5).

„A fost un meci spectaculos, între două echipe de aceeaşi valoare. Şansa a fost de partea noastră şi am reuşit să obţinem victoria, poate şi pentru că în momentele mai importante nu am greşit atât de mult”, a declarat antrenorul Potaissei, Horaţiu Gal.

„Am intrat foarte greu în meci, am jucat timid în primele minute şi asta ne-a costat. Am întâlnit o echipă care astăzi ne-a fost net superioară, pentru că nu am mai avut determinarea din meciul cu Odorhei”, a mărturisit, la rândul său, tehnicianul băimărean Gheorghe Covaciu.

În următoarea etapă, ce va avea loc joi, 17 octombrie, Potaissa Turda va primi vizita puternicei echipe Ştiinţa Dedeman Bacău, în timp ce HCM Minaur Baia Mare va evolua în deplasare la Universitatea Politehnica Timişoara.

 

Distribuie:

Nu există Comentarii

Postaţi un comentariu