Pompierii din Sălaj, campioni naţionali la volei pentru al cincilea an consecutiv

Echipa campioană

Echipa de volei masculin a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Porolissum” Sălaj a câştigat, săptămâna aceasta etapa finală a cupei Asociaţiei Sportive a Pompierilor din România.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Sălaj, Lucian Jacodi, competiţia s-a desfăşurat în perioada 11 – 14 noiembrie în municipiul Piatra Neamţ. La competiţie, alături de echipa sălăjeană, au participat echipele reprezentative ale inspectoratelor pentru situaţii de urgenţă Arad, Cluj, Olt, Neamţ, partidele desfăşurându-se în sistem „ fiecare cu fiecare”.

DSC_0725

Pentru a cincea oară consecutiv trofeul a fost adjudecat de echipa Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Porolissum al judeţului Sălaj, impunându-se în fiecare meci cu un categoric 3-0 la seturi. Podiumul  a fost completat în ordine de I.S.U. Petrodava al judeţului Neamţ şi I.S.U. Avram Iancu al judeţului Cluj.

Pompierii sălăjeni şi-au adjudecat şi distincţia de cel mai bun jucător al turneului în persoana lui Andrei Păun. Lotul campionilor a avut următoarea componenţă: Adrian Chichişan, Gavril Gale, Andrei Păun, Gabriel Şomoi, Nicolae Nicoară, Osvath Şandor, Ciprian Verdeş, Adrian Rada, Radu Stoica şi Florin Opriş.

Distribuie:

Postaţi un comentariu