Polo / CSM Oradea, eşec în Liga Campionilor

Calificaţi în premieră în grupele Ligii Campionilor poloiştii de la CSM Oradea au pierdut la debutul în această etapă a competiţiei

Calificaţi în permieră în grupele Champions League poloiştii de la CSM Digi Oradea au fost învinşi la debutul în grupa B a competiţiei, în meciul disputat în deplasare la Berlin, în faţa formaţiei Wasserfreunde Spandau 04, cu scorul de 8-6. Gazdele au reuşit să-şi adjudece primele două reprize, iar ulterior au rezistat jocului agresiv impus de campioana României, care s-a impus în repriza a treia şi a terminat la egalitate ultima din cele patru.

Într-un alt meci din grupa B, sârbii de la VK Radnicki Kragujevac au trecut de Galatasaray Istambul cu scorul de 11-7. Din grupa B mai fac parte echipele AN Brescia (Italia) şi Partizan Raiffeisen Belgrad (Serbia). CSM Digi Oradea va disputa următorul meci acasă, în data de 4 decembrie, în compania formaţiei italiene AN Brescia.

Vor urma partidele cu Partizan Belgrad în 18 decembrie, deplasare, apoi cu cu Radnicki pe 8 ianuarie, deplasare, cu Galatasaray în 29 ianuarie, pe teren propriu şi în 22 februarie, în deplasare, cu Radnicki pe 15 martie, pe teren propriu), cu Partizan la data de 26 martie, pe teren propriu, din nou cu cu AN Brescia pe 9 aprilie, de această dată în deplasare şi cu Spandau Berlin pe 3 mai, în faţa propriilor suporteri.

Primele trei echipe clasate din fiecare din cele două grupe ale Ligii Campionilor se vor califica la Turneul Final Six.

Distribuie:

Postaţi un comentariu