Polo/ CSM Digi Oradea câştigă şi se califică în turul doi al Ligii Campionilor, înaintea ultimului meci

Cu două victorii, o înfrângere şi un egal CSM Digi Oradea se califică în turul doi al Ligii Campionilor

Campioana României la polo a învins, sâmbătă, la turneul de la Kragujevac, echipa germană Waspo 98 Hanovra, cu scorul de 11-5, în cea de-a patra partidă din grupa B a turului I preliminar din Liga Campionilor, calificându-se în turul doi al competiţiei.

După o primă jumătate echilibrată , încheiată nedecis, 4-4, a urmat o repriză a 3-a dominată categoric de bihoreni, care au punctat de cinci ori fără a încasa vreun gol. Finalul meciului a fost lipsit de emoţii pentru orădeni, chiar dacă germanii au marcat primul gol al sfertului decisiv.

Golurile celor de la CSM Digi Oradea au fost înscrise de către Vojislav Cupic 3, Tibi Negrean, Nicolae Diaconu şi Kalman Kadar 2, în vreme ce Mihnea Chioveanu şi Ramiro Georgescu au avut câte o reuşită.

În urma acestui rezultat orădenii acumulează 7 puncte ( două victorii, o înfrângere şi un egal), cu care se situează pe locul 3 în grupa B. Duminică (ora 10.00), în ultima zi a turneului, CSM Oradea va întâlni echipa VK Budva (Muntenegru), echipă care este şi ea calificată în turul doi al Ligii Campionilor. Celelate două partide de duminică sunt cele dintre Waspo-Montpellier şi VK Radnicki-Spartak.

În primul tur al Ligii Campionilor au fost repartizate 12 echipe. Primele cinci clasate din fiecare din cele două grupe se vor califica mai departe. Turneul grupei A s-a încheiat sâmbătă, la Napoli, cele cinci echipe calificate mai departe fiind Sintez Kazan, Mladost Zagreb, Acquchiara, CN Marseille şi Schuurman BZC.

În turul doi al competiţiei sunt calificate direct Primorje Rijeka (Croaţia), ASC Duisburg (Germania), Vouliagmeni NC (Grecia), Szolnok (Ungaria), Pro Recco (Italia) şi Steaua Roşie Belgrad (Serbia).

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu