Piccolo surprinde: “Pandurii are jucători mai buni decât CFR”

Foto: Dan Bodea

Felice Piccolo crede că formaţia gorjeană porneşte cu prima şansă în meciul de duminică seară contra CFR-ului.

Italianul are doar cuvinte de laudă la adresa trupei lui Cristi Pustai, calificată în grupele Europa League. „I-am urmărit pe cei de la Pandurii cu Dnepr. E o echipă bună, se vede că joacă de mai mult timp împreună, va fi un meci dificil, dar pentru ambele echipe. Ei pornesc ca favoriţi, pentru că au fotbalişti mai buni ca noi, sunt mai puternici şi au un moral mai bun”, a afirmat Piccolo.

Îl apără pe Cadu

Fundaşul a găsit şi vinovaţii pentru parcursul modest al feroviarilor din acest început de sezon. „Suntem dezamăgiţi şi noi din cauza rezultatelor din acest an. La antrenamente muncim foarte bine, dar la meci nu ne iese nimic. Nu mai înţelegem. Nu sunt de vină doar jucătorii care sunt de mai mult timp la echipă. În acest an, dacă ne uităm, joacă mai mult cei care au venit în vară. Toată echipa e de vină, nu un anumit jucător. Cu toţii facem greşeli. Cadu a câştigat multe trofee, el joacă la fel de bine ca şi atunic. Nu e el vinovat sau apărarea, cu toţii trebuie să ne asumăm greşelile. Trebuie să fim uniţi, să muncim mai mult şi să avem altă atitudine. Doar aşa ne putem reveni. Nu ne gândim la niciun obiectiv, luăm fiecare meci în parte”, a subliniat Piccolo.

Vrea să plece

Jucătorul în vârstă de 30 de ani se gândeşte să plece din Gruia în perioada de mercato, din iarnă. „Nu ştiu ce se va întâmpla în iarnă. Clujul e a doua mea casă, dar în Italia trăieşte familia mea, acolo sunt fetiţele mele. Vom vedea”, a admis Piccolo.

Distribuie:

Postaţi un comentariu