Pe locuri, fiți gata, start! Maratonul Internațional AROBS Cluj-Napoca împlinește cinci ani. Ce surprize îi așteaptă pe sportivi

Pe locuri, fiți gata, start! / Foto: Da Bodea

Cea de-a V-a a ediție a Maratonului Internațional AROBS Cluj-Napoca va avea loc pe 19 aprilie 2015, zi în care sunt așteptați la Cluj peste 3.500 de alergători de pe tot globul.

Anul acesta, organizatorul evenimentului, Runners Club, le propune alergătorilor amatori și profesioniști trei probe tehnice: maraton, semimaraton, maraton ștafetă, două cros-uri, cel destinat adulților și crosul copiilor și un program variat. Programul include încălziri animate de instructori de fitness, muzică live și atmosferă întreținută pe parcursul probelor de un MC dedicat, promoții și momente de divertisment, festivitate de premiere, pastă party și multe surprize.

Ediția aniversară le aduce concurenților de la probele tehnice un kit de concurs mai bogat decât cel de anul trecut. Până în prezent kit-ul de concurs conține tricoul de tehnic oficial, un sac de antrenament cu două compartimente separate, pentru haine și pantofi, o băutură isotonică Powerade, numărul de concurs, cip-ul de cronometrare, medalia și diplomă de participare. „Restul surprizelor din kit-ul de concurs vor fi dezvăluite treptat, dar cu siguranță vor fi în ton cu restul elementelor verzi și „tonice” de până acum”, susțin organizatorii.

Foto: Dan Bodea

Foto: Dan Bodea

Maratonului Internațional AROBS Cluj-Napoca a fost creat cu intenția de a deveni un eveniment de amploare de talia competițiilor europene de alergare și comunică valori că împărtășirea spațiului, cultură, putere, muncă, bucurie, viziune.

„Anul acesta sărbătorim a V-a ediție a Maratonului Internațional AROBS Cluj-Napoca, dar și integrarea orașului nostru în circuitul capitalelor de tineret europene. Evenimentul este înscris în calendarul Youth@Cluj-Napoca 2015, cea mai complexă inițiativă din acest deceniu adresată tinerilor, în România. Cluj-Napoca va fi orașul de vizitat pe lista tuturor tinerilor din Europa, iar noi va invităm să ne bucurăm împreună pentru statulul recent dobândit de Cluj Capitală Europeană de Tineret în anul 2015”, spune Horațiu Morar, președintele Asociației Sportive Runners Club.

Maratonul Internațional AROBS Cluj-Napoca este o competiție sportivă cu un nivel tehnic ridicat, dedicată comunității sportive internaționale. Gândit de la prima ediție că o manifestare sportivă menită să reunească într-o competiție deschisă alergători profesioniști și amatori din țara și străinătate, maratonul a devenit un eveniment simbol care definește orașul Cluj-Napoca că oraș sportiv european. Maratonul Internațional AROBS Cluj-Napoca face parte din programul de evenimente sportive organizate sub egidă Runners Club în 2015, prin care asociația promovează în rândul publicului larg un mod de viață sănătos prin practicarea alergării sportive.

Distribuie:

Postaţi un comentariu