Patru jucători au semnat noi contracte cu echipa masculină de handbal Universitatea Cluj

Conducerea secției de handbal masculin a CS Universitatea Cluj și-a asigurat serviciile unor jucători importanți în această vară, odată cu revenirea echipei în Liga Națională.

Dacă Ionuț Ramba, sau Cătălin Fodorean sunt handbaliști care nu mai au nevoie de nicio prezentare, oficialii Universității au demarat în ultima perioadă discuții și cu handbaliștii care au evoluat în sezonul trecut la ”U”.

Patru dintre aceștia, Vlad Coman, Szabolcs Putnoky, David Kereki și Alexandru Coman au semnat noi înțelegeri cu formația clujeană. Ultimul dintre aceștia joacă pe postul de inter stânga și face parte din familia universitară de 5 sezoane.

În campionatul trecut Alexandru Coman a fost golgeterul echipei în sezonul regulat cu 69 de goluri, iar în iarna anului 2018 a fost convocat la echipa națională de seniori.

”Mă bucur că am ocazia să continui la acest club de tradiție la care activez deja de 5 ani și sper ca și anul acesta să pot ajuta cât mai mult echipa. Avem un colectiv frumos și sper să avem rezultate cât mai bune în sezonul acesta în primul eșalon al campionatului României”, a declarat handbalistul, pentru site-ul oficial al clubului.

Reamintim că Universitatea Cluj a primit invitația din partea Federației Române de Handbal să evolueze din stagiunea 2021/2022 în Liga Națională și va începe sezonul cu două partide pe teren propriu, cu CSU Suceava, respectiv SCM Poli Timișoara.

Derby-ul Clujului, ”U” – Potaissa Turda este programat în etapa a 5-a. Noul sezon începe în ultima săptămână a lunii august.

Distribuie:

Postaţi un comentariu