Patinaj / Clujencele au făcut spectacol pe role, în Spania

La Panticosa, în Spania, 5 sportive din Cluj au făcut spectacol pe role, cucerind cinci medalii la ediţia din acest an a WIFSA WORLD OPEN

Zilele trecute s-a desfăşurat în Spania, la Panticosa, a patra ediţie a WIFSA WORLD OPEN 2014, competiţie care are valoarea campionatelor Mondiale de patinaj artistic pe role. Ţara noastră a fost reprezentată de echipa CS Mureşul, formată din cinci sportive clujence, pregătite de Grety Marton, fostă multiplă campioană naţională la patinaj artistic între anii 1976-1987.

Cele 5 sportive din Cluj au fost vedetele întrecerii obţinând nu  mai puţin de cinci medalii, una de argint şi patru de bronz, clasându-se pe locul 4 pe echipe, la finalul competiţiei. Teodora Luscalov a participat în întrecerea Novice advanced (11 ani) şi a adus ţării noastre argintul mondial, iar Tania Turdean (novice A, 13 ani), Ioana Teodorescu (junioare, 15 ani), Sandra Costin (senioare, 16 ani) şi echipa formată din Alexia Neag, Teodora Luscalov, Tania Turdean, Ioana Teodorescu şi Sandra Costin (CHORUS), au cucerit medaliile de bronz.

La ediţia din acest an a WIFSA WORLD OPEN au participat 10 cluburi din 7 ţări şi aproximativ 100 de sportivi. Performanţa clujencelor este cu atât mai impresionantă cu cât toate costurile necesitate de deplasările în ţara şi în străinătate, dar şi pentru antrenamente au fost suportate integral de părinţii sportivelor.

Distribuie:

Postaţi un comentariu