Pandurii – Dnepr 0-1/ Gorjenii au bătut pasul pe loc

Vitezistul Pandurilor, Viorel Nicoară (foto, în portocaliu) a alergat mult, dar fără folos în meciul cu Dnepr/ FOTO Dan Bodea

Pandurii Târgu Jiu nu au mai reuşit minunile din precedentele calificări, când au eliminat pe Hapoel Tel Aviv şi Sporting Braga şi au fost învinşi la debutul în grupele Europa League, de Dnepr Dnetropetrovsk, scor 0-1.

O repriză fără șut pe poartă
Primele 45 de minute din grupele UEFA Europa League au scos în evidență un lucru mai puțin obișnuit pentru echipa antrenată de Cristian Pustai: 0 șuturi pe spațiul porții adverse. Pornind de la această realitate, coroborată cu cele patru ocazii de gol ale ucrainienilor, rezultatul afișat pe tabela de marcaj, 0-1, la pauză, a fost unul concludent pentru cum s-au derulat ostilitățile în prima parte a jocului.

Niciuna dintre echipe nu a reușit să pună stăpânire pe joc, dar oaspeții au cifre foarte bune după manșa tur a meciurilor directe dintre Pandurii Târu Jiu și Dnepr. De altfel primul corner al gorjenilor a venit abia în minutul 89 al partidei. Eric nu a mai strălucit, Nicoară (foto, în portocaliu) a alergat mult, dar a dat senzația că bate pasul pe loc, iar Buleică a fost parcă din alt film.

Pandurilor nu le-a lipsit combativitatea, dar nu a fost seara lor. Oricât efort au depus a fost în zadar, iar ucrainienii puteau pe contraatac să modifice decisiv tabela de scor, și nu o dată. În celălalt meci al grupei Fiorentina a câştiga la scor de neprezentare confruntarea cu Pacos de Fereira, scor 3-0. Următoarea partidă a Pandurilor va avea loc peste două săptămâni, în deplasare, la Fereira.

Distribuie:

Postaţi un comentariu