Paltonul „buclucaş” i-a purtat noroc lui Grigoraş

Paltonul i-a purtat noroc lui Grigoraş la meciul cu Oţelul / Foto: Dan Bodea

Petre Grigoraş răsuflă uşurat după victoria cu Oţelul, scor 7-2. Tehnicianul se aştepta la ce e mai rău în cazul unui rezultat negativ.

Feroviarii i-au salvat pe moment scaunul lui Petre Grigoraş. După mai multe etape de secetă, clujenii au avut o evoluţie impecabilă în partida cu Oţelul Galaţi, spălându-şi astfel din păcate. „Vişiniii” au perforat de şapte ori poarta adversă prin Maah (2), Cadu, Gabionetta şi Ogbu (3), care au reuşit adevărate opere de artă. „A fost o victorie foarte frumoasă şi aşteptată de mult de toată lumea. Din păcate a căzut pradă fosta mea echipă, faţă de care au un respect deosebit. S-a văzut o creştere în jocul nostru, dar mai avem încă de remediat anumite lucruri. Sincer, mi-aş dori să facem greşeli, dar să câştigăm cu 6-4, 6-3 sau 6-5. Mai importante sunt cele trei puncte”, a subliniat petre Grigoraş.

A prins paltonul

Tehnicianul recunoaşte că s-a temut pentru viitorul său în Gruia în cazul unui nou rezultat negativ. Paltonul adus special de acasă i-a purtat însă noroc. „Dacă tot spune lumea că nu mă prinde paltonul la CFR, am tras o fugă până acasă după meciul de la Ploieşti şi mi-am luat paltonul. Dacă tot e să fie ultimul meci, am zis să-l iau. Se pare că mi-a purtat noroc. Şi seara am dormit un pic mai bine”, a glumit Grig. Antrenorul „vişiniilor” speră ca succesul cu Oţelul să nu fie doar o simplă întâmplare. „Ar trebui să fie o descătuşare pentru jucători, dar vom vedea acest lucru în meciurile viitoare. Cu Oţelul am avut atitudine şi dorinţă de autodepăşire. Vreau să fim în continuare o echipă agresivă şi preocupată să joace şi să câştige. Întotdeauna trebuie să fii pretenţios ca să reuşeşti”, a transmis Grigoraş.

L-a resuscitat pe Djokovic

Petre Grigoraş şi-a conturat în mare parte primul 11 pe care se va baza în jocurile viitoare. Damjan Djokovic este unul dintre preferaţii tehnicianului. Croatul a bifat o dublă la Ploieşti şi a fost printre cei mai buni jucători de pe teren în confruntarea cu echipa de la malul Dunării. „Îmi place de Djokovic, e un jucător harnic, se pregăteşte foarte bine. Şi Muniru e un fotbalist care creşte de la un meci la altul. M-au bucurat şi evoluţiile lui Maah, Gabionetta şi Ogbu. Sper ca ceilalţi să aibă o atitudine asemănătoare, să concureze pentru postul lor.”, a precizat Grig.

Adevăraţii suporteri te susţin şi la greu”

Rezultatele slabe ale feroviarilor i-au ţinut pe suporteri departe de stadion. Doar 2.000 de fani au fost în tribune la jocul cu gălăţenii. „Publicul s-a comportat extraordinar de bine, ţinând cont că noi veneam după mai multe rezultate negative. Sper ca prin jocul nostru să-i readucem şi pe ceilalţi fani, dar adevăraţii suporteri te susţin şi în momentele dificile”, a precizat Grigoraş.

[stextbox id=”custom” caption=”Amical cu Gaz Metan”]

CFR va susţine duminică, de la ora 11.00, un meci amical în compania trupei lui Cristi Pustai, Gaz Metan Mediaş. „Jucătorii sunt liber până joi seara, iar de vineri reluăm antrenamentele. Duminică vom avea, la Cluj, un amical cu Gaz Metan pentru a fi în cea mai bună formă în jocurile următoare”, a dezvăluit Grigoraş.

[/stextbox]

„Zâmbim şi noi, în sfârşit, dar nu prea mult, pentru că nu am reuşit nimic în afara celor trei puncte. Locul nostru în clasament e tot modest, dar aveam nevoie de o descătuşare”, Petre Grigoraş

Distribuie:

Postaţi un comentariu