Organizatorii Transylvania Open anunță cum își pot recupera banii plătitorii de bilete

Foto: Dan Bodea

Truneul Transylvania Open WTA, al doilea din circuitul mondial profesionist de tenis feminin găzduit anul acesta de Cluj-Napoca, s-a desfășurat fără spectatori în urma unei decizii a CNSU (Consiliul Național pentru Situații de Urgență).

Organizatorii anunțaseră anterior că toate biletele scoase la vânzare au fost comercializate. Doar în zilele de calificări fanii au putut urmări la treabă jucătoarele care aspirau la o prezență pe tabloul principal. Începând cu data de 25 octombrie, odată cu intrarea în vigoare a interdicției organizării de evenimente sportive cu spectatori în tribune, partidele s-au desfășurat fără asistență.

Pentru că mulți plătitori de bilete au întrebat cum își pot recupera banii, organizatorii au anunțat modalitățile în care aceștia vor fi despăgubiți.

„Vom pune la dispoziția tuturor plătitorilor de bilete două opțiuni pe care le vom comunica detaliat joi- 4 noiembrie, prin partenerul nostru de ticketing, Entertix. Fiecare plătitor de bilete/ abonamente va primi un email care va conține următoarele opțiuni:

Opțiunea 1 – păstrați abonamentul/ biletul pentru ediția 2022 a Transylvania Open fără să fiți afectat(ă) de creșterea prețului și veți putea alege, preferențial, un loc mai bun în sală păstrând coordonatele de zi a biletelor achiziționate pentru ediția de anul acesta (Ex. Aveți bilet în Day 6, la TO2021, veți putea achiziționa un bilet tot în Day 6, la TO2022). În plus, ne-am gândit să mai adăugăm câteva beneficii pentru fiecare dintre cele două categorii (abonamente și bilete) pe care le vom detalia în comunicarea de joi.

Opțiunea a doua – returnarea banilor.
Absența spectatorilor a creat o problemă greu de anticipat DOAR CU O ZI înainte de începerea turneului și problema cu care ne confruntăm acum e aceea că în următoarea perioadă vom avea un vârf de plăți esențiale pentru ceea ce va însemna Transylvania Open 2022, de aceea vom putea începe returnarea banilor pe biletele/abonamentele achiziționate începând cu data de 25 ianuarie 2022. Intervalul de returnare a banilor pe bilete/abonamente este 25 ianuarie – 25 aprilie 2022, în ordinea în care au sosit cererile.

Opțiunile pot fi exprimate într-un termen de 30 de zile, adică până pe data de 4 decembrie 2021”, transmit organizatorii.

Distribuie:

Postaţi un comentariu