Olimpia a pierdut amicalul cu SC Bacău

Erwin Zsiga (foto, echipament galben-albastru) a oferit ratarea meciului

 

Olimpia a disputat vineri un nou meci de pregătire, adversar fiind SC Bacău, echipă pe care o învinseră cu 4-1, săptămâna trecută, tot într-un amical. De data aceasta moldovenii au jucat mult mai bine şi au lăsat o bună impresie pe Municipalul sătmărean, reuşind să se impună cu 2-0.

Prima repriză a fost una echilibrată, ambele echipe au avut câteva ocazii, dar scorul la pauză a rămas 0-0. Merită menţionată ocazia rarisimă, din minutul 28, a lui Zsiga, care din trei metri, cu toată poarta goală în faţă, a reuşit performanţa de a-l lua la ţintă pe portarul Petrariu.

În repriza secundă, Dragoș, Bujor și Prodan au avut golul în vârful bocancului însă au ratat şi ei cu senitătate. Mult mai proaspeţi pe final, oaspeţii au dominat clar jocul iar golurile au venit oarecum logic. În minutul 83 Şchiopu a modificat pentru prima dată tabela pentru ca Miron să pecetluiasă scorul final, în minutele de prelungiri.

Pentru Olimpia Satu Mare au evoluat: Șuta – Munteanu, Ene, Iuhas, Hanus, Gavrilescu, Micaș, Scvarzkopf, Zsiga, Negruț, Bujor. Au mai intrat Anca, Moș, Mureșan, Molnar, Villand, Dragoș, Feier.

Pentru SC Bacău au evoluat:Petrariu- Mihalachioaie, Adascăliței, Lozneanu, Luncanu, Întuneric, Dumitriu, Husein, Rusu, Hurdubei, Predoiu. Au mai evoluat Medeșan, Sascău, Strugariu, Miron, Ungureanu, Curiliuc.

Următorul meci de verificare al Olimpiei va avea loc, sâmbătă, de la ora 18.00, în compania formației FC Bihor.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu