Oli l-a făcut mare pe Pelici

Alexandru Pelici și-a dat demisia de la Metalul Reșiâa, după egalul cu Olimpia Satu Mare, dar va antrena pe FC Brașov / FOTO Dan Bodea

Antrenorul echipei Metalul Reșița, Alexandru Pelici, a demisionat la câteva zile după egalul, scor 2-2, obținut în fața Olimpiei Satu Mare, într-un meci din cadrul etapei a II-a din Liga a II-a de fotbal. Tehnicianul reșițenilor și-a motivat decizia invocând neînțelegeri cu finanțatorul Cătălin Rufă, cel care a mutat echipa (fostă CSM Râmnicu Vâlcea) la Reșița. Pasul înapoi a lui Pelici a fost de fapt șansa antrenorului de a reveni în Liga I, acolo unde va antrena, începând de miercuri pe FC Brașov, după ce Aurel Țicleanu a fost anunțat că este liber să plece de pe banca ”stegarilor”, tot după un rezultat de egalitate, scor 1-1, cu FC Vaslui.

Alexandru Pelici revine astfel în Liga I, tehnicianul antrenând în această competiţie pe Unirea Alba Iulia şi Voinţa Sibiu. Pe banca tehnică a echipei din Reșița a fost instalat, luni, Marian Pană, după ce finanțatorul Rufă a fost refuzat inițial de Alin Artimon şi clujeanul Stelian Gherman.

Distribuie:

Postaţi un comentariu