O poveste de succes merge întotdeauna mai departe

Foto: Dan Bodea

„Unii oameni se nasc lideri, iar alţii au nevoie de modele, care să-i inspire. Şi pentru unii şi pentru ceilalţi, rutina zilnică se limitează la îndatoririle de serviciu, sportul devenind o practică tot mai rară”, Voicu Oprean, CEO AROBS.

Pornind de la aceste cuvinte 15 ambasadori şi o comunitate întreagă s-au coalizat pentru a reapropia clujenii de sport, cu prilejul ediţiei aniversare a Maratonului Internaţional AROBS Cluj-Napoca. Campania „Be great! Inspire others to follow you” reuneşte personalităţi din diverse domenii, sportivi şi lideri de opinie care vor împărtăşi publicului poveştile lor despre cum le-a influenţat sportul viaţa de zi cu zi, cariera sau relaţiile cu cei din jur.

Iniţiativa aparţine companiei clujene AROBS Transilvania Software şi Runners Club. Primul ambasador care susţine campania este clubul de fotbal Universitatea Cluj, prin căpitanul Robert Veselovsky, cu care AROBS a încheiat un parteneriat pentru susţinerea Centrului de Copii şi Juniori.

”Maratonul Internaţional AROBS este un promotor al sportului de masă, al unui stil de viaţă sănătos şi al disciplinei prin sport. Acestea sunt și câteva dintre ideile care definesc Universitatea Cluj. În plus, ne onorează faptul că un brand atât de respectat nu doar în România, a decis să vină alături de Centrul de Copii şi Juniori, acolo unde avem peste 180 de copii care fac sport de performanţă în fiecare zi. Împreună sperăm să creştem rezultatele Academiei şi să ne bucurăm de performanţele şi reuşitele copiilor”, a declarat Vlad Munteanu, administratorul special al Universităţii Cluj.

Printre ambasadorii maratonului se regăsesc şi alte personalităţi din sport şi business, precum Voicu Oprean, CEO AROBS, Mihai Silvăşan, căpitanul echipei masculine de baschet ”U” BT Cluj, Corina Căprioriu, vicecampioană olimpică şi campioană europeană la judo, Patrick Ciorcilă, jucător clujean profesionist de tenis, Adrian Hădean, Chef şi jurat al MasterChef România. Maratonul AROBS 2015 va avea loc in 19 aprilie.

Distribuie:

Postaţi un comentariu