Medalie de bronz pentru sătmărence la Naţionalele de volei pe plajă

Medalie de bronz pentru sătmărence la Naţionalele de volei pe plajă

Oradea a fost gazda Campionatelor Naţionale de volei pe plajă competiţie care s-a desfăşurat săptămâna trecută şi a fost adresată seniorilor.

Începând din 16 iulie, în Oradea a avut loc cea de-a XVII-a ediție a Campionatului național de volei de plajă feminin și masculin. Duminică, 21 iulie, a avut loc premierea celor mai bune echipe, care a fost făcută de viceprimarul Ovidiu Mureşan, premiile oferite  sportivilor fiind  în valoare de 4.000 de euro, bani oferiți de Primăria Oradea.

„A fost un regal voleibalistic de calitate, la care au fost prezenţi cei mai buni jucători din toată ţara. Ne bucurăm că am putut organiza un astfel de eveniment şi sper într-o colaborare frumoasă pe viitor. Vă asigur că Primăria Oradea va sprijini și în viitor evenimentele sportive de mare anvergură”, a menționat viceprimarul Ovidiu Mureșan.

La feminin au participat 14 echipe, printre acestea și TASS Cluj Napoca, echipă formată din sătmărencele Sikos Petra și Angelica Podină.
Formate la LPS Satu Mare de profesorul Ovidiu Groza, Petra și Angelica au cucerit medaliile de bronz după ce în finala mică au trecut de reprezentantele gazdelor.

La campionatul național de volei de plajă au participat 14 echipe de fete și 19 de băieți, la feminin a triumfat echipa CSU Reșița, iar la bărbați campionii sunt membrii echipei CS Beach-volley Transilvania Oradea – UVG Arad.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu