Marius Stavrositu e noul antrenor al echipei de handbal masculin Universitatea Cluj

Conducerea secție de handbal masculin a Clubului Sportiv Universitatea Cluj i-a găsit înlocuitor lui Vladimir Vojvodic, demis din cauza rezultatelor modeste din startul noului campionat. Noul tehnician al universitarilor este Marius Stavrositu.

În sezonul precedent, Stavrositu a antrenat-o pe Steaua, cu care a terminat pe locul 8 în Liga Națională. Ca sportiv, acesta a evoluat la HCM Constanța, formație cu care a cucerit de 7 ori titlul național, apoi la CSM București și Steaua până aproape de 40 de ani când a decis să se retragă din cariera de jucător.

„Pentru noi și în special pentru mine obiectivul este unul foarte clar: rămânerea în prima ligă și promovarea jucătorilor tineri. Mă consider un antrenor tânăr și așa cum la rândul meu am învățat de la alții și am acumulat multe în cariera de sportiv, doresc să împărtășesc lucrurile bune pe care le-am câștigat și cu cei tineri”, a declarat noul antrenor, pentru site-ul u-cluj.ro.

După 7 etape Universitatea Cluj este penultima în clasamentul Ligii Naționale cu 3 puncte. Primul meci cu Marius Stavrositu pe bancă va fi cel cu Minaur Baia Mare programat la jumătatea săptămânii viitoare.

Distribuie:

Postaţi un comentariu