Maramureșencele dau bine cu pumnul

Când își pun mănuși, maramureșencele sunt nemiloase

Patru medalii în patru zile. Aceasta este performanţa sportivelor legitimate la CSM Baia Mare şi care în aceste zile participă la Campionatul Naţional de Box feminin, ce are loc la Mangalia. Competiţia a început pe 10 iulie, iar primele zile au fost dedicate sportivelor de la categoriile tineret şi junioare.

Elevele antrenorului Gheorghe Man au obţinut patru medalii, una de aur şi trei de argint, astfel: Claudia Severa a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la junioare (categoria 66 kg), în timp ce Georgiana Dragoş (junioare – 75 kg), Evelyn Galko (junioare – +80 kg) şi Helga Maxim (tineret – 50 kg) au cucerit medalii de argint.

În următoarele cinci zile vor urca în ring senioarele, categorie unde CSM Baia Mare va fi reprezentat de Simona Sitar şi Diana Gherghel. Tehnicianul Gheorghe Man a mărturisit că mai aşteaptă şi alte medalii, însă nu a făcut încă niciun pronostic până nu va cunoaşte viitoarele adversare ale elevelor sale.

La competiţia de la malul mării participă circa 150 de sportive, concursul fiind un ultim cirteriu de selecţie pentru lotul naţional olimpic de box, care va participa în lunile următoare, la o serie de competiţii şi turnee internaţionale.

Distribuie:

Postaţi un comentariu