Mâna lui Chivorchian trimite CFR-ul la Mioveni, “U” vrea trofeul UPDATE

”U” Cluj va întâlni formația Pandurii Târgu Jiu, iar CFR pe Dacia Mioveni în sferturile Cupei/ Foto: Dan Bodea

Tragerea la sorți a sferturilor de finală în Cupa României la fotbal a avut loc, miercuri, la Casa Fotbalului și a fost oficiată de secretarul general al Federației Române de Fotbal, Gheorghe Chivorchian. CFR Cluj a avut și de această dată noroc, fiind împerecheată cu singura echipă de ligă inferioară, Dacia Mioveni.

”U” Cluj a fost ultima echipă extrasă din urnă și va întâlni formația Pandurii Târgu Jiu. În celelalte partide Steaua se va duela cu CSU Craiova, iar Petrolul Pliești va întâlni revelația actualului campionat, ASA Târgu Mureș. Cele opt echipe calificate în sferturile de finală ale Cupei României au fost împărțite în trei urne valorice, în funcție de clasarea din precedenta ediție de campionat, lucru unic în lume.

Steaua, CFR, Petrolul și Pandurii au făcut parte din urna favoritelor, ”U”, ASA și CSU Craiova în cea de a doua, iar Dacia Mioveni în ultima. Echipa din Mioveni, adversara CFR-ului, este pregătită de fostul atacant al Universității, Claudiu Niculescu și a eliminat în tururile anterioare pe Astra Giurgiu, deținătoarea trofeului, și pe Dinamo. Meciurile vor avea loc pe terenul echipei mai slab clasate în ediție precedentă de campionat.

„Încă de la primul tur am declarat că vom trata foarte serios această competiţie şi vom face tot posibilul să trecem mai departe. Pandurii este o echipă imprevizibilă, trece prin momente grele în campionat, la fel ca şi noi, e clar că va fi o confruntare spectaculoasă, dar aşa cum spuneam, noi vom face tot posibilul să ne calificăm în semifinale”, a declarat Vlad Minteanu, administrator special ”U” Cluj.

Distribuie:

Postaţi un comentariu