LNBM / “U” Cluj a început returul cu înfrângere

Învinși cu 66-95, la CSM Oradea, baschetbaliștii de la ”U” Cluj rămân fără victorie și după primul meci din 2015 în LNBM / Foto: Dan Bodea

Echipa masculină de baschet a CS Universitatea Cluj a pierdut primul meci oficial al anului, scor 66-95, în faţa vicecampioanei României, CSM Oradea.Întărită recent cu trei noi achiziţii, echipa antrenată de Carmin Popa a evoluat încântător în primul sfert şi chiar a reuşit să conducă pe tabela de scor însă, primul act al înfruntării s-a terminat la egalitate 18-18.

Fără victorie în prim parte a sezonului regulat baschetbaliştii universitari au sperat că vor da lovitura în Arena „Antonio Alexe”, dar valoarea orădenilor avea să facă diferenţa în celelalte trei sferturi ale întâlnirii. 26-13, 23-20 şi 28-15 în favoarea gazdelor a indicat tabela de marcaj la finalul sferturilor 2, 3, respectiv 4. În ciuda înfrângerii categorice Brian Burrell, de la “U” Cluj, a fost cel mai bun marcator de pe teren, cu 26 de puncte reuşite.

Din lotul lui Carmin Popa s-a mai remarcat Deandre Mays, debutant pentru ”U”, cu 15 puncte, 7 recuperări şi 5 pase decisive. Pentru Universitatea Cluj urmează partida cu CSU Atlassib Sibiu, confruntare ce va avea loc sâmbătă, 17 ianuarie, la Sala Sporturilor “Horia Demian”.

Distribuie:

Postaţi un comentariu