LNBM / U-BT pe plus, ”U” Cluj pe -21

Baschetbaliştii de la U-BT o ţin din victorie-n victorie în LNBM. la polul opus Universitatea Cluj a ajuns la 21 de înfrângeri / Foto: Dan Bodea

U-BT își continuă seria meciurilor foarte bune. După două succese răsunătoare cu Asesoft Ploiești și Steaua, baschetbaliștii lui Marcel Țenter au obținut o nouă victorie, scor 94-78, în deplasare cu BC Timba Timișoara, într-un meci din cadrul etapei a XXII-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

După un prim sfert echilibrat, încheiat la egalitate (19-19), clujenii au surclasat echipa gazdă în cel de al doilea act, pe care și l-au adjudecat cu un neverosimil 30-17. După pauza mare Timba a avut o răbufnire de orgoliu, dar nu au putut să pericliteze succesul celor de la U-BT. Darius Hargrove a înscris 22 de puncte, a reușit 6 recuperări și 5 pase decisive și a fost declarat cel mai bun jucător de pe teren.

Sean Barnette a ținut și el aproape cu 17 puncte, 2 recuperări și tot atâtea pase decisive. U-BT a obținut a 13 victorie stagională și se situează pe locul 3 în clasamentul sezonului regulat cu 33 de puncte, la 4 lungimi în urma celor de la Asesoft. Într-o altă partidă, restantă din etapa a XX-a, CS Universitatea Cluj a fost învinsă, pe teren propriu, scor 67-92, de BCMU Pitești.

De la ardeleni doar Brian Burrell a reușit să se ridice la nivelul așteptat. Americanul a marcat 22 de puncte, a recuperat 6 mingi și a dat 3 pase decisive. Univesritatea Cluj rămâne fără victorie în actualul campionat și a acumulat un total de 21 de înfrângeri.

Distribuie:

Postaţi un comentariu