LNBM / La ”U”-BT Cluj se pregătește viitorul sezon

Căpitanul clujenilor, Mihai Silvăşan, şi-a ptrelungit contractul cu ”U”-BT pentru încă un sezon / Foto: Dan Bodea

În Liga Națională de Baschet Masculin este pauză, dar oficialii tuturor cluburilor implicate în competiție lucrează intens la definitivarea loturilor cu care vor aborda viitoarea ediție de campionat. La fel stau lucrurile și în cazul celor de la ”U”-BT Cluj, formație care a terminat campionatul trecut pe locul 4, pierzând finala mică în fața formației BC Mureș Târgu Mureș.

Poate tocmai din acest motiv oficialii echipei clujene au decis să-l achiziționeze pe Tudor Jucan, de la trupa mureșeană. Alături de Jucan, vor mai fi prezenți la reunirea echipei Will Franklin, de la CSM Oradea (vicecampioana României) și Andrei Mandache, de la Gaz Metan Mediaș. Dintre baschetbaliștii care au evoluat și în sezonul precedent la ”U”-BT, Cătălin Baciu, Mihai Silvășan, Mirel Dragoste și Mario Lazăr au semnat noi angajamente, valabile pentru un sezon.

Conducerea clubului clujean a anunțat recent că bugetul pentru viitorul campionat va fi de 1.000.000 de euro și că echipa se va înscrie și în cupele europene.

Distribuie:

Postaţi un comentariu