LNBF / „U” Cluj nu a avut nicio şansă la Galaţi

Flavia Ferenczi a pus 18 puncte pe tabelă, în meciul cu Phoenix Galaţi, dar nu a putut evita înfrângere Universităţii Cluj / Foto: Dan Bodea

Etapa a X-a a Ligii Naţionale de Baschet Feminin a programat, marţi, meciul dintre Phoenix galaţi şi Universitatea Cluj. În aparenţă meciul ar fi trebuit să fie echilibrat însă, elevele lui Florin Covaciu au început foarte slab înfruntarea şi gazdele şi-au adjudecat primul sfert de o manieră categorică, scor 21-13.

Acelaşi lucru s-a întâmplat şi în cel de al doilea sfert, câştigat de această dată de universitare, în aceaşi manieră în care s-au impus gazdele în primul, 26-14 în favoarea echipei ardelene şi toate previziunile părau să se adeverească.

După pauza mare baschetbalistele de la Phoenix şi cele de la „U” s-au întrecut în greşeli, mai puţine de partea gazdelor care, minut după minut şi-a mărit avantajul pe tabela de scor şi s-au impus la final la 19 puncte diferenţă, după 15-9 şi 17-10 în ultimele două sferturi.

Americancele Williams cu 20 de puncte, 9 recuperări şi 4 pase decisive şi Daniel autoare a 22 de puncte, 7 recuperări şi 10 pase decisive, au fost cele mai bune jucătoare de la gazde, în timp ce de la „U” s-au remarcat Kajdacsi cu 17 puncte, 10 recuperări şi 2 pase decisive şi Flavia Ferenczi cu 18 puncte, 3 recuperări şi 3 pase decisive. În urma eşecului înregistrat la Galaţi, Universitatea Cluj se situează pe poziţia a XII-a a clasamentului LNBF cu 12 puncte.

Distribuie:

Postaţi un comentariu