LNBF / Satu Mare a pierdut restanţa cu Alexandria

Bacshetbalistele de la CSM Satu Mare sunt departe de performanţele din anii trecuţi

Baschetbalistele de la CS Satu Mare au fost învinse pe teren propriu, scor 82-98, de CSBT alexandria, într-o partidă restanţă din cadrul etapei a XIX-a a Ligii Naţionale de Baschet Feminin. Gazdele au intrat bine în meci şi şi-au adjudecat primul sfert la limită, 24-23, după care le-au cedat pe următoarele două (21-24 şi 13-31) astfel că, rebufnirea din ultimul act, câştigat de sătmărence cu 24-20, nu a mai putut schimba soart înfruntării.

Statistica arată că echipa din Teleorman a fost foarte compactă, nu mai puţin de patru jucătoare având medii impresionante la finalul partidei. Andreea Ştefan a marcat 24 de  puncte, Shanita Arnold, 20 puncte, 4 recuperări, şi 9 pase decisive, Alina Chivu, 19 puncte, 6 recuperări şi 4 pase decisive şi Tricia Principe, cu 19 puncte şi 7 recuperări, au făcut diferenţa în meciul de la Satu Mare.

De la gazde s-au remarcat Jones Kortni, cu 23 de puncte, 10 rec şi 8 pase decisive, Caila Desroches (16 p, 16 rec) şi Andreea Orosz, cu 20 de puncte şi 7 recuperări. În clasament CS Satu Mare ocupă poziţia a VII-a, cu 37 de puncte.

Distribuie:

Postaţi un comentariu