LNBF / Marina Mandic, primul transfer la Alba Iulia

CSU Alba Iulia și ICIM Arad conduc în clasamentul Ligii NAționale de Baschet Feminin, iar marți își vor disputa un loc în semifinalele Cupei României, în primul joc oficial al anului

Oficialii echipei feminine de baschet CSU Alba Iulia au anunțat primul transfer al anului. Este vorba despre jucătoarea Marina Mandic, care a evoluat ultima dată în campionatul din Serbia, la Vrsac, iar în luna decembrie a prins două meciuri în tricoul formației slovace MBK Ruzomberok, în FIBA EuroCup.

Debutează marți, în Cupă
Sârboaica Marina Mandic o înlocuiește la CSU Alba Iulia pe conaționala ei Jovana Vukoje, care a anunțat conducerea grupării ardelene că nu mai dorește să continue la CSU. Mandic are 30 de ani și este o jucătoare polivalentă, putând să evolueze pe oricare dintre pozițiile 3, respectiv 4, adică extremă sau pivot mic.

În prima parte a sezonului ea a jucat în șapte partide pentru Vrsac și are medii excelente, 17, 6 puncte per meci, 3, 4 pase decisive și 8, 9 recuperări, ceea ce a transformă în cel mai important jucător al formației din Alba Iulia. Mandic are prima oportunitate de a-și etala calitățile, marți, în primul meci oficial al anului, în baschetul feminin din România, în partida dintre CSU și campioana ICIM Arad contând pentru sferturile de finală ale Cupei României.

Confruntarea tur este programată de la ora 17.45, iar manșa secundă se va disputa la sfârșitul săptămânii, la Arad. Cele două echipe conduc și în clasamentul Ligii Naționale de Baschet Feminin. ICIM este lider, cu 26 de puncte, maximum din 13 partide, iar CSU este clasată a doua, cu un punct mai puțin, având și o înfrângere în primele 13 jocuri din actualul sezon.

Distribuie:

Postaţi un comentariu