LNBF / Alba Iulia nu a făcut faţă campioanei ICIM Arad

Baschetbalistele de la CSU Alba Iulia au suferit, luni, primul eşec pe teren propriu, în faţa campioanei ICIM Arad

Echipa feminină de baschet CS Universitatea Alba Iulia a fost învinsă, luni seară, pe teren propriu, cu scorul de 67-64, de campioana în exerciţiu a României, Universitatea Vasile Goldiş ICIM Arad.

Meciul contând pentru etapa a III-a a Ligii Naţionale de Baschet Feminin (LNBF) a început perfect pentru echipa vizitatoare care şi-a adjudecat primul sfert cu 20-8.

Următoarele două sferturi au fost echilibrate şi formaţia din Alba Iulia l-a câştigat pe cel de al doilea (17-16) şi l-a încheiat la egalitate pe al treilea (16-16). Arădencele au început excelent ultimul act al întâlnirii şi, cu toată opozi-ia gazdelor şi-au adjudecat partida la trei puncte diferenţă.

Cele mai bune marcatoare ale echipei campioane au fost Williams cu 21 de puncte, Broomfield cu 15 şi Brosovszky cu 14 puncte.

În clasament, ICIM Arad şi CSBT Alexandria au maximum de puncte, 6, urmate de ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe, CS Municipal Satu Mare, CS Municipal Târgovişte, CS Rapid Bucureşti, CS Universitatea Alba Iulia, câte 5 puncte.

Distribuie:

Postaţi un comentariu