Liga2 / Ursu i-a ”mâncat” pe maramureșeni

Ursu (foto, la minge) a marcat un gol fantastic în victoria Universităţii Cluj la Baia Mare / Foto: Dan Bodea

Meciul zilei în Liga 2, etapa a 10-a, s-a disputat, sâmbătă, la Baia Mare între liderul seriei a doua, echipa locală FCM, și Universitatea Cluj. Echipa de ”copii” antrenată de Marius Popescu a produs o nouă surpriză în actualul campionat reușind să le administreze maramureșenilor prima înfrângere din actuala stagiune. Unicul gol al meciului a fost marcat de Ursu în minutul 86, cu un șut fantastic de la aproape 40 de metri.

Până la marcarea golului ambele echipei au practicat un joc de uzură, încercând să-și împartă perioadele în care au controlat disputa, cu un uşor avantaj de partea universitarilor în ceea ce privește aparițiile periculoase în fața porții. Din minutul 43 băimărenii au evoluat cu un om mai puțin după ce arbitrul central, Marian Barbu, a acordat câte un cartonaș galben pentru Cocină şi Oltean.

Ultimul fiind la al doilea avertisment și-a lăsat echipa în inferioritate numerică. În actul secund cele două echipe au continuat să caute lovitura decisivă, însă, orice tentativă de a înscrie a rămas fără finalitate. Din minutul 63 și clujenii au evoluat cu un om mai puțin, Cordoș fiind și el eliminat pentru cumul de cartonașe. Boboc și Calcan le-au dat mari emoții maramureșenilor, după care Ursu a reușit o execuție de generic și a adus victoria Universității Cluj, a treia în actualul campionate, și toate în deplasare.

Cu această victorie ”U” Cluj a acumulat 10 puncte și a urcat, temporar, pe poziția a 10-a a clasamentului în seria a doua a Ligii 2. Etapa viitoare alb-negrii vor evolua pe teren propriu în compania formației CS Caransebeș.

Distribuie:

Postaţi un comentariu