Liga I / VIVE(IROS), ”U” Cluj Trăieşte

Muşat a transformat perfect o lovitură de pedeapsă pentru victotia Universităţii în faţa celor de la CSMS Iaşi / Foto: Dan Bodea

După o perioadă mai puţin fastă, Universitatea Cluj a obţinut al doilea succes al campionatului, scor 2-0, în confruntarea cu CSMS Iaşi şi depăşeşte starea de letargie în care părea că intrase. Asalturile universitarilor au început încă din minutul 10 al meciului când o centrare era să să ducă la deschiderea scorului însă, Grahovac a avut o intervenţie salvatoare pentru echipa lui.

Fără victorie în meciurile directe, fotbaliştii lui Mihai Teja nu s-au lăsat descurajaţi de inspiraţia portarului moldovean. Mangolo şi-a mai trecut în cont o ocazie, dar mingea trimisă de el a trecut peste poartă. În minutul 22 Stojanovic crează o fază ideală pentru Viveiros şi ”U” Cluj preia conducerea pe tabela de marcaj.

În minutul 32 veteranul din defensiva lui CSMS Iaşi apare periculos în careul clujenilor dar ratează execuţia şi scorul rămâne neschimbat. Autorul pasei de gol, Stojanovic pătrunde în careu în minutul 36, cade şi scoate lovitura de pedeapsă. După două minute de parlamentări Muşat şutează perfect şi înscrie pentru 2-0.

Boutadjine şi Stojanovic şi-au creat noi oportunităţi de a mări avanatajul gazdelor, dar de fiecare dată mingea a refuzat să intre în poartă. Proaspăta achiziţie, Achim, a revenit pe teren în tricoul Universităţii. Clujenii continuă să atace ca în primul minut şi Raul Costin trage alături. Până la finalul celor 90 de minute regulamentare nu s-a mai întâmplat nimic şi, după alte 5 minute adiţionale, arbitru întâlnirii a pecetluit un nou succes al Universităţii pe prima scenă.

”U” a acumulat graţie acestei victorii 8 puncte şi urcă până pe locul 9 al clasamentului. La reluarea campionatului universitarii vor evolua în deplasare, într-o confruntare de tradiţie contra Rapidului lui Ionel Ganea.

Distribuie:

Postaţi un comentariu