Liga I / ”U” Cluj a învins la Chiajna

Nuno Viveiros (foto, primul din dreapta) a deschis scorul în meciul cu Concordia Chiajna, încheiat cu succesul Universităţii Cluj, scor 2-0 / Foto: Dan Bodea

Universitatea Cluj a obţinut primul succes din actuala ediţie a Ligii I, luni seară, pe terenul Concordiei Chiajna, de care a trecut cu scorul de 2-0, într-un meci din cadrul etapei a III-a a campionatului. În primă repriză Pena, de două ori şi Băjenaru au creat deranj la poarta universitarilor, iar în minutul 44 Alex Stan a zguduit bara transversală a porţii apărate de Niculescu.

Tabela de marcaj a rămas nemodificată, iar repriza a doua a arătat o altă faţă a Universităţii. După 20 de minute în care cele două echipe au încercat să pună stăpânire pe mijlocul terenului, a venit şutul foarte bun al lui Nuno Viveiros. Mingea alovit bara însă, a revenit la fotbalistul lui ”U” care a plasat balonul în plasa porţii echipei gazdă.

Ilfovenii nu şi-au revenit din şocul primirii golului, iar ardelenii au gestionat perfect cursul jocului. Cei doi antrenori au efectuat mai multe schimbări, dar fără efect pe tabela de scor. În minutul 86 a ieşit la rampă Raul Costin care a trimis un şut perfect pe lângă portarul Concordiei şi a dublat avantajul Universităţii Cluj.

La adăpostul celor două reuşite fotbaliştii lui Mihai Teja au ştiut să ţină de minge cu luciditate până la ultimul fluier al arbitrului. ”U” obţine astfel primul succes din actualul campionat şi urcă până pe locul 8 al clasamentului, cu 4 puncte şi plus 1 la golaveraj. Etapa viitoare alb-negri vor evolua pe teren propriu, în compania unei alte formaţii care se confruntă cu mari probleme, FC Braşov.

Distribuie:

Postaţi un comentariu