Liga Naţională / ”U” Jolidon, înfrângere la limită

"U" Jolidon a pierdut la limită meciul disputat în deplasare cu HCM Roman şi ptregăteşte înfruntarea cu Zalăul lui Gheorghe Tadici / Foto: Dan Bodea

Handbalistele de la ”U” Jolidon Cluj au pierdut la mare luptă, scor 22-23, meciul disputat în deplasare, la HCM Roman, în prima etapă a returului sezonului regulat al Ligii Naţionale.

Partida a avut două reprize disticnte. În primele 30 de minute gazdele au controlat jocul şi au fost în permanenţă la conducere pe tabela de marcaj, astfel că la pauză scorul era de 15-10. În cea de a doua parte clujencele au început cursa după egalare.

Mai exacte în apărare şi mai inspirate pe faza ofensivă fetele lui Horaţiu Paşca au reintrat în joc şi chiar au fost aproape de un rezultat de egalitate însă, finalul partidei le-a găsit pe gazde în atac, iar experienţa acestora a făcut ca meciul să se termine în vantajul lor, la un singur gol diferenţă.

O victorie la Roman le-ar fi propulsat pe „studente” pe treapta a III-a a podiumului Ligii Naţionale. Miercuri se va disputa, la Cluj, meciul dintre ”U” Jolidon şi HC Zalău, programat la ora 17.30.

Distribuie:

Postaţi un comentariu