Liga Naţională / ”U” Jolidon încheie turul pe 4, Baia Mare e lider

"U" Jolidon Cluj a obţinut o victorie muncită la CSM Bucureşti (32-29) şi a încheiat turul Ligii Naţionale pe locul 4 / Foto: Dan Bodea

Handbalistele de la ”U” Jolidon Cluj s-au impus cu scorul de 32-29 în confruntarea din deplasare, cu CSM Bucureşti, în ultima etapă a turului Ligii Naţionale şi încheie prima parte a sezonului regulat pe locul 4, cu 21 de puncte. HCM Baia Mare nu a avut emoţii, acasă, cu Dunărea Brăila, scor 25-20, şi e lider detaşat în clasament.

Victorie după patru ani
Echipa antrenată de Horaţiu Paşca, ”U” Jolidon, a muncit mult pentru a-şi apropia victoria în faţa celor de la CSM Bucureşti, grupare pe terenul căreia nu mai câştigase de patru ani. Mihaela Ani Senocico (10 goluri), Simona Vintilă (7) şi Florina Chintoan (6) au fost principalele marcatoare ale ardelencelor. Tehnicianul „studentelor” a fost cel mai bucuros după victoria de la Bucureşti, dar pentru clujence urmează un program infernal.

„Ne aşteaptă o serie de meciuri infernale, urmează şi jocurile din cupele europene, evoluăm din trei în trei zile, asta este. Avem un lot destul de redus numeric şi nu ne permitem nicio accidentare. Mă bucur foarte mult că am câştigat la Bucureşti, am luat presiunea de pe noi, pentru că venim după un meci foarte prost în compania celor de la Baia Mare. Sper că i-am mulţumit pe suporteri şi ne-am mai spălat din păcatele pe care le aveam după meciul cu Baia Mare”, a declarat Paşca.

Şi HCM Baia Mare a câştigat meciul din ultima etapă a turului, scor 25-20 cu Dunărea Brăila, şi a terminat prima parte a campionatului pe locul întâi, cu 30 de puncte, 5 peste Corona Braşov care are, însă, un meci mai puţin. În prima etapă a returului “U” Jolidon va evolua în deplasare, la HCM Roman, iar HCM Baia Mare acasă, cu Neptun Constanţa.

Distribuie:

Postaţi un comentariu